En effektiv vecka

Denna vecka har jag jobbat på väldig mycket och tagit tag i saker jag inte orkat göra. Det har resulterat i ganska så mycket bra.  Idag frågade 4 vänner om dom ville planera något roligt mig framöver och det slutade med att imorgon blir det bad på stranden med Maria sedan blir det en biopremiär vid klockan 18 med en annan vän. Torsdag ska träffa den tredje och i helgen blir det nog den 4:e. Så här mycket på en vecka var det länge sedan gjorde!

Jag talade med en riktigt trevlig man som hade ett nytt projekt och vi ska ev ha möte om det på torsdag. Det handlar om lansering av en webbshop inom något jag inte vet vad det kan vara ännu men jag tror det är något inom skönhet. 

När jag anstränger mig då går det oftast väldigt bra, igår tänkte jag att jag vill ha några några fler kunder att jobba för variation och jag nischar in mig på skönhet/hälsa för jag vill ha roligt och lära mig nya saker jag intresserar mig om medan jag jobbar 🙂

Att jag ska jobba för tex, bilar, kameror eller liknande det inte riktigt mitt intresse men visst går väl an men inte så roliga ämnen att förkovra sig inom. 

2 comments / Add your comment below

Kommentera