En bok om en sexmissbrukare och dens medberoende

Precis läst ut en Casanovas kvinna och den var riktigt bra och lärorik. Det fick mig förstå lite mer om medberoende något jag inte vetat så särskilt mycket om.

Boken handlar om en tjej som träffar en man på nätet och dom blir kära direkt. Efter ett tag så uppgraderas det att han träffar andra på sidan av, men istället för att lämna honom så väljer dom att han ska gå i behandling. Men hon mår bara sämre och sämre, lägger skuld på sig själv, blir kontrollfreak och blir en mess. Det är vänligt intressant det här med beroende faktiskt. Lånade en sida ut boken, se nedan.

källa, en casanovas kvinna, om missbrukare.

Jag har faktiskt träffat en missbrukar en längre period i mitt liv, jag tänkte att han får ha sitt för det gick inte göra något. Han tyckte det var under kontroll, det som först började med lite gräs. Som jag trodde det rörde sig om, det var hans kaffe, det behövde han varje dag. Det tog några veckor innan jag fick veta det, hade jag vetat direkt hade jag inte ens börjat träffa honom.

En dag kom jag in i vardagsrummet efter ha hängt i sovrummet med en film, då sitter han med några och styckar upp en mega kaka. Det var en väldigt stor kaka gräs på säkert 400 gram. Då sa han att det var inte meningen jag skulle se det, kändes overkligt se sådant man bara på film. Det är verkligen så det är svårt märka om någon brukar, han var så vanligt i sätt vara.

Sen var det massor av sådan påsar ni vet som smycken är i, då hade det eskalerat. Och en gång han ville jag skulle hälsa på och jag kom ovetande till en efterfest på dagtid och då satt det ett gäng som suttit hela natten och knarkat, jag vände och gick hem.

Men det värsta var när han hälsa på mig och somnade och sov skit länge på dagen och hela sängen var blöt. När han vakande tog han bilden hem trots sitt tillstånd. Usch när jag tänker på det här, jag ställde inte ens några krav utan förmanade med att det här inte rätt sätt leva och inte duger. Till slut åkte han in i fängelse efter haft span på sig och det var det bästa som kunde hända honom.

Jag fick inte det jag ville ha av honom och han var inte tillräckligt bra. Han försökte visa ha dög. Bästa av allt var att det enda som funka bäst för båda var att inte ses, det var som om mitt liv bara blev bättre och bättre ju mer vi var ifrån. Även honom.

Nu hörde han av sig några veckor sedan och då har det gått över 3 år sen vi sågs och bjöd ner mig tills han lägenhet utomlands. Det går bra för honom det är bra men jag kommer aldrig börja träffa han igen.

Det jag tycker var bra att jag bara såg på hans liv och aldrig deltog i hans skit.

I boken kunde man läsa om att vissa människor dras till varandra, fast dom inte är bra för varandra för att den ena är den andras räddning.

Inte för jag behövdes räddas då, visst jag var väl lite ensam som nyinflyttad i stan. Jag vet inte riktigt vad inlägget skulle säga, mer än jag sett på ett beroende.

Skulle kunna säga vad som var stöten som fick mig skita i detta, men skäms för hans skull så får hålla det för mig själv.

Alla förtjänar någon som uppskattar en och är vettig! Jag är hellre utan är har med skit att göra!

Kommentera