En av mina Foodora favoriter

Idag lagade jag mat och plötsligt när jag skulle äta såsen jag hällt över potatisen ser jag något märkliga bruna prickar och trots det doftade som vanligt vågade jag inte äta med risken att bli matförgiftad. Sådan är ju överjävligt att drabbas av. Fick en sådan rejäl en gång så jag fick åka till sjukhuset!

Vilket fall då fick det bli Foodora för jag orkade liksom inte laga mat 2 gånger på en rad. 

Denna rätt som heter Tastes like chicken är jättegod ni måste prova och den köper jag från YOI som ligger på Sveavägen. Just nu är det frileverans så det var extra bra! Kycklingen i denna är verkligen mör, jag känner att dom valt bra kyckling för jag kan liksom känna hur mjuk den är och se strimlorna i köttet. Mums mums, till det får man ris som man lägger i och det är faktiskt en soppa som jag aldrig förstått förens 5:e gången jag äter den hahha. Jag har bara varit jäkligt nöjd med mängden sås om man säger så varje gång!

Ett slag tänkte jag att jag skulle handla från Broms, vilket förvisso är ett skämt då jag kan gå dit på under 3 minuter men det var fri leverans. Men då såg jag att deras potatismos med köttbullar som kostar 145kr kostade i appen 195kr och jag kände bara, njaaaa man har ju värdighet och då lär ju resten var dubbelt så dyrt. För när man väl är där äter är det ändå vettiga priser men när dom är med i Foodora är det totalt ovärt då kan jag gå dom minuterna för spara pengarna.

Nu har jag inte appen längre då jag råkade handla lite för ofta så jag handlar online för det ska vara “speciella tillfällen” och inte sättas i system.

Idag har jag ägnat mig åt små fix, lite jobb, sett Avicii dokumentären, sedan läst i min bok jag lånade som verkar mycket lovande så det ska jag fortsätta med en stund till med. Märkliga är att min sänglampa pajat och det kan vara så att jag inte får igång den och kan behöva reklamera den, precis det jag inte har orken för!

Nu vill jag ju ha mysbelysning och jobba in tröttheten…..

Hoppas ni haft en bra lördag, värsta vår här på Karlaplan i alla fall! Åt en glass till och med 🙂

 

Kommentera