Drömtydning, stressande tillvaro i min skönhetssömn

Drömtydning På senare tid har jag haft skumma drömmar, som jag nämnde längre ner i bloggen har jag drömt om. Så jag kom på att jag skulle googla lite om det.

Mina återkommande drömmar *Att jag fött ett barn som jag inte kan ta hand om, känner ingen närhet och ser efter likt en hund som endast behöver rastning var 3:e timme. 

Betyder något i stilen:” Det är en vanlig dröm. Och på sitt sätt en bra dröm, för den visar att det är någon sida hos dig själv som du inte “tar hand om”. Alltså den är bra om du kan förstå vad det är drömmen vill visa – och få insikt om ett beteende eller ett sätt som du har – och möjligen förändra. Att du känner dig som en dålig mamma, betyder ju också att du har koll på hur man är som en bra mamma. Det där kan helt enkelt bara vara en dålig självkänsla” 

*Jag drömmer återkommande att jag tappar mina tänder, dom krasar i min mun och jag kan få hela munnens tänder i mina händer. Hittar ingen tandläkare som kan hjälpa mig, väldigt stressande dröm.

Betyder något i stilen: “Att man tappar tänderna i drömmen beror på att man lämnar ett gammalt skede i livet och möter ett nytt. Man drömmer det som allra oftast när man är ung, vid tiden för första riktiga förhållandet, första flytten, jobb byte, barn, graviditet osv. Alla lite större förändringar i ens liv… Inte så många äldre drömmer detta, utan det kommer sig för mest mellan 18-30 års åldern… Sen handlar det lite om hur man bemöter tandlossningen i drömmen… 

*Nu i natt drömde jag om att jag hade fått en diagnos att jag skulle dö snart, hade någon form av slang grej på benen. Jag bekände för en kille jag träffar att jag var döende, han svarade med att sätta sig i sin bil och åka iväg, jag föll på knä helt sönderförkrossad i tårar. Vilken dröm 🙁 

Betyder något i stilen med: Drömmar om död och döende är inte på långa vägar så dystra som de låter, utan förutsäger vanligen att stora förändringar håller på att ske i ens liv. Inget roligt att drömma på senaste veckan, hoppas verkligen jag inte drömmer något jobbigt igen…i nattens dröm var jag så otroligt förkrossad, tänk du är döende och så blir du helt övergiven av den du gillar, bara för din kropp inte orkar fysiskt det han vill…

Svaren var ju ganska bra på vad dom betyder och jag har faktist fått nytt jobb, ska jobba heltid på schema något jag aldig gjort..inatt vilja helst inte ha någon dröm alls, tycker jag förtjänar det nu när jag letat fram all denna fakta och ransakat mig själv!

Vill du veta vad dina drömmar betyder klicka HÄR

 

fakta ifrån:http://www.dromtydningen.se/arkivet/3360.html

http://lastafetah.edu.gellivare.se/tidigarenr/nr_24/N%F6jen/artikel2.htm

Kommentera