Det är inte vad man gör utan det man får in

Posted in Karriär

Jag har haft lite dåligt koll på hur mycket jag arbetat och nu när jag skickade iväg fakturan så passade jag på att se hur mycket jag snittar per dag på mitt ”riktiga arbete”. Det visade sig inte vara så mycket tid som man gör på ett heltidsarbete, vilket jag visste. Det brukar bli ca 3 timmar per dag ca 3-4 dagar i veckan. Som tur är har jag bra timlön så det motsvarar det dubbla så man skulle kunna säga jag jobbar 50% i vecka fast på halva tiden.

Så här jobbar jag:

 • Jobba 9h/v
 • Utöver detta brukar jag lägga 2+ timmar om dagen på mina bloggar/sajter= 10 h 5 vardagar. Men helger med såklart
 • Drygt 2-5 timmar på event i veckan i snitt
 • Drygt  6h ytterligare arbete 
 • Samt 3 h veckan på utveckling av företag

Totalen blir: om man räknar man högt  33h/v, men säkert gör jag mer för jag tycker jag inte gör något mer än att jobba.

Förra veckan var jag på mässor i 8h totalt, flertal event. Något jag definitivt är intresserad är att finna mer tid till personligt utveckling inom mitt yrke så jag ska därför läsa igenom flertal  bloggar som finns därute på svenska marknaden inom marknadsföring för att bli bättre.
Jag har ett motto i livet och det är ” Det handlar inte hur mycket man tid man arbetar det handlar om hur mycket man drar in på den tiden när man väl gör det”.

Finns säkert folk som tycker jag är slö som jobbar lite, men kan man tjäna mer än göra 8h/dag dagar tycker jag att varför inte? Jag tycker det är roligt arbeta och letar nu en ytterligare kund att sätta tänderna i!

Hur mycket jobbar ni i veckan?

 

 

 

2 Kommentarer

 1. Marie K säger:

  Just nu när det blir både bloggen och skolan blir det mycket ”jobb” säkert 10-12 h per dag.

  Inlägget om vad en pomeranian kostar tog mig ganska lång tid att göra.

  Du kan gå in och kika om du vill.

  http://mariesliv.se/2017/09/13/vad-kostar-en-pomeranian/

  1. missjennie säger:

   ja då blir det mycket, minns när jag nyligen hade heltidsstudier, bloggen och mitt 2 extra jobb! Jösses! Kan tänka mig det tog lite tid, ska kika 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.