Det är äntligen min tur att se 50 Shades of freed

Äntligen har tiden kommit då jag ska få se denna film jag väntat på ett år och med mig kommer Linnea. Vi såg den ihop förra året och vi ska gå på en tillställning kl 17:45 imorgon. Varför vänta hela till kvällen?  Freed, betyder frihet!

Christian är väldigt fint namn, jag gillar faktiskt dom här filmerna för det finns passion i deras kärlek även fast jag inte kan förstå riktigt hans konstiga behov/beteende. Men jag uppskattar att se livet med alla möjligheter man kan göra när det inte finns några pengar som begränsar. Jag tycker livet blir lite härligare då!

Många säger att förhållande blir slentrianmässiga, självklart blir det det om man gör inte så roliga saker. Det är därför vi följer olika bloggare, vlogar lever livet mer fullt ut medan vi själva kanske sitter på 8-17 jobb. (inte för att jag arbetar så)

Kommentera