Den vidrigaste hostan jag hört i mitt liv

På tåget idag satt en man med sådan där extrem äckelhosta ni vet där man hör hur slemmet låter och att man bredvid känner att snart spyr man. Bredvid mig satt en kvinna som kände exakt likadant så vi flydde fältet! Herregud människa är du så sjuk stanna hemma och förpesta inte hela tåget, nu kommer säkert flera bli sjuka! Sådana människor tänker inte med det stora perspektivet.

Nu sitter jag istället på en annan kupé där det är en liten bäbis som låter, inte heller  det ultimat. Jag ogillar det väldigt mycket och jag förstår mig inte på barnfamiljer som reser kommunalt, att dom orkar. Jag har aldrig åkt kommunalt med min familj, bara bil och taxi. Fick åta kommunalt en gång med min farmor när jag var i 10:års åldern för första gången och med mormor och morfar åkte vi 1:a klass x2000 upp till Stockholm i ungefär den åldern med. Det var tider, sen bodde vi på Hasselbackhotellet vid Grönan.

Men men, säkert är man där själv i framtiden (förhoppningsvis inte)  och förpestar andras tillvaro på tåget!

 

2 comments / Add your comment below

    1. ja det borde jag men jag vill inte köra bilen så det blir sj tåg, i framtiden hoppas jag hittar någon att samåka med från östermalm! Det är så smidigt med tåg för jag kan jobba på det, men får uppgradera till första klass

Kommentera