Då var denna helg över

Jag har mest umgåtts med min favoritperson, mig själv. Idag har jag jobbat massor med webbshoppen och jag längtar tills den är uppe.

Jag har städat hela hemmet och duschat, rakat hela kroppen till och med armarna för jag har beslutat mig att jag ska köra laser på dom imorgon och då får man inte ha hår på dom när man kör Soprano ice laser hårborttagning. Jag har nämligen länge funderat på om jag behöver ha hår på dom och nej det behöver jag nog inte faktiskt. Så nu ska jag be dom köra där några gånger  så att det minskas lite, nu är det verkligen ingen buske där, men vissa hårstrån kan ju bli nästan 1 cm långa och föredrar mer kortare hårstrån som inte syns så mycket.

Så i morgon blir det laser på armar, ben, under armhålor, funderar på händerna med (ni vet under knogen hår som syns i solljus) samt så ska jag fortsätta runt bikinilinjen osv. ALL IN!

Jag ska även göra en hårbehandling för få starkare hår inför att jag ska sätt in löshår denna vecka eller nästa vecka då jag har fått ett väldigt spännande samarbete med Cindhair. Nu måste jag runda av här för jag ska måla tånaglarna så dom är fina. Jag mår verkligen bättre om jag känner mig fin, just det jag har norpat ögonbryn och färgat dom med idag! En riktig fixar söndag!

Ps, många “jag” i denna bloggpost!

Ha en fin söndag/måndag <3

Kommentera