Då var den här måndagen över

Ganska så ofta brukar jag tänka “vad är det som går och går men aldrig stannar” jo tiden, nu har hela min måndag gjort och trots att jag ägnat hela dagen att arbeta känns det som om jag inte gjort så mycket. Jag lider nog av en släng av “fear of inte göra tillräckligt” jag blir inte nöjd. Det bästa för mig vore ha massor av assistenter som gör alla sakerna jag skriver upp på min långa lista. Det är riktigt goals för mig.

Det påminner lite om en jobbannons jag läste på Facebook där ett företag sökte någon som hade bred kompetens. Denne skulle ha expertis områden på cirka 6 olika saker och kunna växla mellan dom, vilket verkligen nästan är omöjligt att få det bra och ännu mindre tillräckligt mycket tid på varje sak.

Människor i tråden skrev att den som lade ut annonsen borde anställa flera olika personer för dessa uppgifter. När jag reflekterar över detta kan jag se att det är det företag som blir stora gör, dom har en person på varje uppgift.

Själv försökte jag få löneförhöjning nyligen men det blev tyvärr inget med. Jag ville ha mer för att kunna ha en mellanhand för mina arbetsuppgifter som i boken 4 timmars arbetsvecka. Dvs haft någon göra det tråkigaste och ändå tjänat. 

Bra bok!

Jag får så här mycket tankar för jag lyssnar på mycket poddar om karriär och framgång och effektivisering. Det är lite av intresse för mig, mer gjort, mer betalt, mer fritid..

Kommentera