City optik event

Posted in Event

 City Optik bjöd in till ett exklusivt event med syfte att presentera de färgade linserna Air Optix Colors.

Linserna går att få både med och utan styrka och kommer utan tvekan vara sommarens hetaste accessoar. City Optik ligger  på Drottninggatan 80 i Stockholm.

Jag valde att prova färgen ”blue” i testlinser, detta var första gången för mig att prova linser faktiskt. Jag har normalt sett bruna ögon och alltid varit nöjd med det. Men visst det har alltid funnits en nyfikenhet att prova ljusa bara för att. Dessa såg väldigt naturliga ut på mig. I slutändan valde jag dock ett par lite mer blåa nämligen färgen Grey blue. Inom kort ska jag få gå och hämta ut mina linser och få kurs i hur man sätter i och tar bort dom. Det känner jag är väldigt bra och seriöst för det är lite klurigt veta hur man sköter och använder linser som ovan. Personligen hade jag aldrig vågat köpa linser som inte är av högkvalité på internet utan ha varit hos en optiker och provat. Min syn har hög prioritet.

Hur cola var inte dessa brillor, inbyggt halskedja!

Butiken hade väldigt mycket snygga glasögon i fina märken med loggor som inte syns och skriker, idag vill kunder ha glasögon utan skrikande loggor med i snygg design. Något City Optik har tagit tillvara på, dom var dessutom årets optiker 2013.

img_8783

img_8797

img_8799

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.