Bloggen säger verkligen inte allt

Det är verkligen en enormt stor ridå bakom vad som försiggår bakom bloggen för ska sanningen fram känns det som om jag inte har så mycket liv, nu behöver jag fundera ut hur jag kan maximera mina timmar mer på dygnet för att få mer gjort.

Det finns en sak som jag verkligen ska prioritera i mitt liv och det är att färga håret och fixa till det.

för nu har 2 personer påpekat hur snygg jag brukade vara håret. Och då var jag mycket blond och hade längre hår, men jag är rädd att tappa håret om jag lägger kemikalier på det så måste hitta en mild lösning. Här hade jag en snyggdag, det gäller att hålla jämn standard och inte börja bli som den där it-killen som hade samma kläder varje dag för att slippa lägga tid på val på morgonen.

Shares 0

4 comments / Add your comment below

  1. Du ska nog rensa i ”Bra sidor” och ”Länkar till mina favoritsidor”. Flera bloggar är nerlagda och några försämrar din bloggs status. Mer foton från Östermalm!

    1. aha tack, du har mer koll än mig. Jag får gå igenom listan!

      Yes ska fota mer och rycka upp mig, vill inte förlora dom läsarna jag har!

Kommentera