Bioré ulta deep cleansing pore stripes

Idag efter dagens Djurgårspw fick jag för mig att jag måste rensa porerna på näsan med pore stripes. Om man har porer på näsan kan man om man tar med pekfingret känna lite att det inte är perfekt lent och det vill jag inte ha, om man har förstoringsspegel kan man se dom. Så jag plockade jag fram mina Bioré ultra deep cleansing pore stripes som jag fann i en lågpris skönhetsbutik i London (älskar shoppa skönhet i London). Jag har tidigare provat andra märken som inte als har funkat, men dessa funkar verkligen.

Bioré ulta deep cleansing pore stripes

bioré ulta deep cleansing pore stripe resultat

Här kan man se resultatet av Bioré ultra deep cleansing pore stripes

Ni kan se att det lossnat massor av skit. Skit som man inte ens kan se sticka ut utan detta har plockats ut från inifrån huden. På papperslappen kan man se som “gula grejs” som sticker upp som små pinnar. Det känns verkligen rent efteråt, alla borde testa detta. Nu har jag inte mycket av skit då jag har väldigt ren hud,  men det är alltid lika spännande att ta bort stripen varje gång! Jag tycker detta är så kul att dra av haha! (nörd)

Fick veta idag att dom säljs på Åhlens om ni också är sugna att prova!

Kommentera