Bihålorna och fotografering

Posted in Lär känna mig

Idag var mina bihålor värre än det varit på några dagar, kändes lite som om jag inte visste vart jag skulle ta vägen där ett tag. Jag hade suttit på tåget med en kaffe och arbetat på min dator. Vet inte om det kan ha med att göra att jag satt med huvudet nedåt  För plötsligt hade jag riktigt ont i bihålorna. Det är förkylningen är från helvetet! 

Jag sprang direkt när jag var framme in på ett Apotek och köpte Nasonex, nässpray och ännu mer alvedon (dyrt). Det gjorde påtagligt ont i säkert en timme, hela dagen har det känts som ett tryck i pannan och allmänt skit. Tänk om människor som är dödssjuka kunde vara hemma och kurera sig än åka runt i tunnelbanan och förpesta oss friska. Så här har jag haft det till och från nu i över en vecka!

Om ett tag ska det fotograferas till en hemsida och jag ska vara statist eller vad kan kan kalla det, dags att rycka upp mig!

Skärmavbild 2017-04-19 kl. 15.54.50

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.