BBL yourney

Igår satt jag och kollade säkert en halvtimme på BBL yourney, Det betyder dvs Brasilian but lif, fettförstoring av rumpa. Jag vet inte riktigt varför men jag tycker det är intressant att se före och efter förvandlingar. Det är många i Usa som åker till Miami och betala 6000 dollar för en sådan operation. Väldigt dyrt för kliniken där en var på hade jag aldrig satt min fot på. På Nordiska kliniken kan du få en mindre sådan för 40 tusen och då får du suga ett område, sedan 10 000 extra per område.

Här är hon jag kollade bland annat och jag förstår inte hur det kan kosta så dyrt och vara så låg standard på kliniken. Hon fick rätt fula ärr med, när man ser denna video tänker jag. Hur kan man vilja genom gå något sånt här? 

Men säkert är man på en lyxigare ställe hos någon som inte opererar på löpande band blir det säkert bättre. Helst ska man inte operera sig av en tjej om den inte har starka armar för det har fått berättat för mig, en fettsugning är som ett träningspass för armarna. Undrar vilken operation som blir bäst på en dag, den första eller den sista? Eller om det inte är någon skillnad, jag har alltid tänkt att den sista skulle jag aldrig vilja vara!

 

2 comments / Add your comment below

  1. “Men säkert är man på en lyxigare ställe hos någon som inte opererar på löpande band blir det säkert bättre.” EsthetiCare Clinic är lyxigast i världen. Modeller och de som har pengar i USA opererar sig på EsthetiCare Clinic i Sverige, Ryssland eller Kina medan de som inte har råd går till kliniken i Miami du skriver om.

    1. Den ligger i Skarpnäck, jag tror inte den är lyxigaste i världen! Jag har varit tunt på nästan varje klinik i hela Sthlm och kan lista dom!

Kommentera