Bästa massage kudde – du borde med ha den

Fann en sektion med massagefåtöljer och massage kuddar på Hud & kosmetikmässan där jag fastnade säkert en halvtimme. Först provade jag att sitta i en massagestol som hade ett program på 15 minuter och sedan stod jag och pratade med en trevlig göteborgare. Det slutade med att jag äntligen unnade mig en massage kudde som jag velat ha i över två år efter ha testat Linneas kudde.

Denna massage kudde kommer från Sabeline healthcare och har till skillnad från den som Linnea köpt på hälsokostbutiken Life tillhörande armstöd så att du kan hägna på dig apparaten och vila armarna i den. Det är otroligt praktiskt och man slipper att maskinen rullar runt på ryggen. Dessutom är motorerna starkare och är är flexibla och anpassar sig om man kör nacke. Igår körde jag med maskinen 2 x 15 minuter, lät den vila en kvart emellan och idag känner jag verkligen hur den har hjälpt.

 

Om jag skulle jämföra Massge cussion Mc-G5 flex vs Miniwell Cascada så tycker jag min är ungefär 40% bättre, värmen är varmare, den kan vibrera oxå och den arbetar djupare.

 

Kartongen är byggd så att man ska ha den som förvaring och kostar: 1700kr, mässpris: 999kr.

Denna köper man hos Life för 1199kr

 

Nu klankar jag inte på Linneas köp jag älskar att hon introducerade mig för denna typ av maskin. Sedan dess har jag velat ha en fast bättre för jag är sådan jag vill ha hög kvalité. Det roliga var att jag nämnde om denna maskin för min nya vän Camilla och hon sade hon köpte en likadan till sin man något år sedan och nu använder dom maskinen jämt och ständigt.

 

Har ni stel nacke, delen under nacken men även rygg så testa denna kanske. Att gå runt med stel nacke kan bli kroniskt och ja då har man stel nacke. Det är min mardröm att få!

Kommentera