Bad häng gånger tre

Hejsan, hoppas ni har det bra i värmen? Det är verkligen varmt tycker jag, som utomlands. I veckan har jag varit iväg och badat 3 gånger och nu tänkte jag berätta om alla mina badställen jag varit på.

Första badet var på Flatenbadet, där har jag varit innan. Det är bra förutom att det ligger en bra bit bort. Jag var där med Maria och vi hade med oss snacks, mat och rosé. Vi hade en kylväska med klampar och is så det förgyllde dagen.

Här ser ni mig gå på standen

Selfie

Rosé

Andra badet blev vid Odenplan och hette Brunnsviken och var också bra, bättre läge och knappt inga barn så det uppsattas. Ingen kiosk där vi var dock. Där var jag med Carro i lördags. Jag har aldrig varit här innan och det kan jag tänka mig igen!

 

Idag var jag och Carro i Kristineberg, här har jag varit förut men aldrig badat. Det var väldigt fint här. Vi fortsatte ner mot Hornsbergs strand och där köpte vi glass och solade.

Här är det ganska så bra tycker jag, det finns lite möjligheter att köpa mat, snacks och toaletter. Vi hade med oss vattenmelon och det var skönt med fläkten från vattnet, halva tiden satt vi skuggan och hade det bra. Det var verkligen härligt att bada! Nu har jag fått lite färg och det är trevligt.

Det är så härligt med Stockholm att det finns alla dessa bad. Jag tycker om att bada ute på Lidingö men då måste man ha bil. Just den biten att behöva resa i värme och så är inte riktigt min melodi men vad ska man göra ibland. Jag föredrar verkligen att åka bil med ac:n igång, gärna cab, slippa bära saker,  det är livet på en pinne. För när man badat vill jag typ gå därifrån lite frusen och hoppa in i bilen och vila. 

Hoppas att ni har hunnit bada i år!

 

 

 

2 comments / Add your comment below

  1. Ser svalkande ut! Har du gått på stigarna till de små badplatserna på Lilla Essingen, Gröndal och Aspudden? Kampementsbadet har en fin gräsmatta om du vill bada i bassäng.

Kommentera