Att bygga upp en passiv inkomst

I mitt yrke sitter jag ofta och mailar, chattar med flertal drivna killar som driver diverse sajter, sajter som är riktigt bra som det lätt hänt blir att jag börjar följa och läsa regelbundet. Dom är väldigt drivna och trevliga. Nu har jag hållit på med detta i snart 2 år och aldrig har jag mött på en tjej som gör sådant  här förutom mig själv. Det är lite märkligt tycker jag!

Det är ju ändå roligt, det ger pengar på sikt, man utvecklas och lär sig om många ämnen. 

Snart kommer Delacay bloggportal få ett nytt yttre och jag kommer ha en ny design på min blogg. Jag håller på och kikar på designer  just nu och funnit några fina. Dom är väldigt avancerade så det är inget som en nybörjare klarar av. Det är Affiliate teman, det använder sig riktiga professionella bloggare av. Det kommer att finnas som enda bloggportal som faktiskt värnar att bloggarna tjänar pengar!

Vill man lyckas handlar det om att ha orken att lära sig själv, googla, kolla videos, innan man frågar om hjälp. Tröttsammaste jag vet är människor som vill ha allt serverat!

Det var som en vän som var ute och reste, hon slog sig av att dom flesta där jobbar med det jag gör eller är pokerproffs. Det är dead end att bara ha en inkomst, det är ingen frihet behöva sitta av sina timmar på kontor. Man kan göra sina timmar givetvis men behövs ha lite slantar när man sover osv för få guldkant på livet!

5 comments / Add your comment below

 1. “Nu har jag hållit på med detta i snart 2 år och aldrig har jag mött på en tjej som gör sådant här förutom mig själv. Det är lite märkligt tycker jag! Det är ju ändå roligt, det ger pengar på sikt, man utvecklas och lär sig om många ämnen.” Ja, eller så kan man gifta sig rikt.

 2. “Nu har jag hållit på med detta i snart 2 år och aldrig har jag mött på en tjej som gör sådant här förutom mig själv. Det är lite märkligt tycker jag! Det är ju ändå roligt, det ger pengar på sikt, man utvecklas och lär sig om många ämnen.” Ja, eller så kan man gifta sig rikt.

 3. Det skall bli intressant att se hur designen kommer att se ut på Delacay och här hos dig Jennie!
  Bra gjort av dig att jobba med detta och följa andra!
  Önskar dig fina dagar så här i höstens månader 🙂

  Vänliga hälsningar
  Tina

  1. Vad roligt du tycker, det gör jag med. Även fast jag sett delvis men blir skillnad när den är live med alla bloggarna osv.
   Tack, ideen kom för att jag själv ville ha ett bättre forum att synas på 🙂

   Ha en super härlig höst du med!

   Hls jennie

Kommentera