Asiatisk mat på Nya Lokal

Posted in Vänner

Lokal ligger på Kungsholmen och för 2 år sedan bytte dom ägare och lite inriktning, det är numera mer modernt med asiatisk mat och det heter Lokal Izakaya. Sanna hade koll på att dom firade 2 år så vi var där och åt mat och drack lite dryck.

 

blogg 15

blogg 16

blogg 14

blogg 13

Vi körde på en 3-rätters som var god, det var en färdig komponerad meny för kvällen.

Personligen har jag lite svårt för färdiga menyer då jag föredrar att välja själv men det fick gå, som tur var det gott. Men jag hade aldrig valt cremébulee om jag hade valt själv. Det är en efterrätt som verkligen är överskattad, det går ner och är gott men inte så mycket mer. Inte värt sina kalorier! Helst äter jag inte heller fläsk!

Av en slump var 2 andra vänner på Orangeriet och hade lite Aw så dom anslöt lite senare, dom drack på en hel del medan jag höll mig till mest vatten. Kände inget sug på att bli bakis och det är sällan jag känner det är värt, då ska man dansa enligt mig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.