Är nyttig mat billigare?

Posted in Matlagning

Det återstår och se men nu vill jag få snabba resultat och mer i plånboken, för jag har läst att det ska vara billigare att äta nyttigt om man väljer äta bönor och kikärtor istället för dyrt kött. Jag äter inte bönor dock, men som en vis vän inom att vara ”extremt nyttig” sade: jag äter vad jag vill då allt handlar om kalorier in och ut. Vettigt, men jag vill tillföra mer grönt till min kropp för det är hälsosamt så det kommer bli mer grön och nyttigt och på det hålla igen på kalorier. Därmed inget sockrigt godis, läsk på ett tag iaf! 

När jag är i mål så anar ni inte vad jag ska unna mig skönhetsbehandlingarna. Vissa shoppar men jag unnar mig skönhetsbehandlingar, Love it. Imorgon blir det lite laser hårborttagning på hela kroppen, funderar köra håret på armarna med som jag ändå waxat i några år. Det var någon som sade att man får smalare armar att ha håret kvar på dom, men jag gillar inte ha hår där. Men är kluven!

Kolla på bandet var det nyttigt deluxe!

Så fräsch sallad

Idag har jag tränat body core x, gymmat och bastat i 2 1/2 timme!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.