Är ni kvar?

Jag mår väldigt dåligt för jag är sjuk, när jag blir sjuk får jag som influensa liknande i kroppen. Min kropp blir helt mör, lederna blir ömma, halsen börjar göra ont, sen kommer det mer och bryter ut i extrem förkylning och jag tappar både lukt och smak. Då får jag gå på alvedon hela dygnet runt och rinexin tabletter.

Livet känns verkligen inte kul och jag vet att jag lever och kommer troligtvis må dåligt hela helgen och har redan mått dåligt sedan i tisdags. Det är verkligen inget roligt att behöva bli så här extrem sjuk några gånger per år, för det är verkligen det jag blir. Skulle gissa på 4 gånger per år. Och det kommer långsamt med, det börjar smått på måndagen och på torsdagen bryter det ut ganska rejält och på fredagen är jag sänkt….

Jag vet knappt hur mycket sjuk man får vara på ett år men det är inte normal nivå jag har på mina sjukdomar. Det är så att man orkar inte vara på en arbetsplats och gå runt….som tur är kan jag vara hemma och jobba och kurera mig när det behövs. Missade dock in laser hårborttagning denna vecka och det känns som hela helgen blir tråkig.

Men jag behöver skriva 6 kategori texter så kan ta göra dom i helgen, en sak är jag super glad över och det är att vi bygger en fin webbshop och väldigt lycklig över det!

 

Sen vore det roligt om någon som är kvar och läser min blogg som är nedåt gående kunde skriva en peppande kommentar nu när jag är ledsen <3

 

 

1 comment / Add your comment below

Kommentera