Annorlunda program jag ibland har kollat på

Youtube historiken är kanske inte man vill visa för alla för här kan man verkligen snuva in på det mesta, även inne på sidor som D-play, Netflix, Svt kan det spåra rejält. Jag tänkte berätta vad jag brukar titta på ibland. 

  • Organisationstips och städtips
  • Såg ett töntigt program på svt där en kvinna har som yrke att besöka hotell och hjälpa dom bli bättre. Där fick jag lära mig vikten av att det ska vara innerkuddfodral på alla kuddar. Det var på Svt.
  • Hur du ser rik ut for less, typisk Youtube grej.
  • Sminkningar på Youtube.
  • D-play, my 600 lbs life nått sånt. Tjocka människor som gjort bypass operation.
  • Hayu- folk som gjort dåliga operationer “Butchet” nått.
  • Netflix, dokumentär om horor
  • Lyxiga hem på tv-play

Har ni några konstiga program ni kollar på ibland?

Kommentera