2 matchande vänner på utgång

I fredagskväll beslöt sig jag och Linnea att köra lite utgång. Det blev som vanligt ganska så festligt, då vi hade en vän som bjöd oss till Wall för han skulle ha bord och plus att det bli samma sak på Hells. Där fick jag skåda den största lasset Champagne jag sett i mitt liv. En stor kista med mängder flaskor, det måste varit tungt att bära ut!

Champagne är mycket gott men inte en hel kväll, då godare med goda drinkar. Jag har börjat dricka Ramlösa med is i mitt glas för att varva vatten är verkligen det bästa för mig!

Kvällen till ära hade jag en orange kjol för att Linnea hade visat bild på vad hon skulle ha på sig och det är finare om man matchar lite för det blir mer enhetligt. Finns inget värre när man själv klätt upp sig till tänderna och så kommer ens vän i svarta jeans och blus. Jag gillar inte gå ut med vardagskläder!

Här kan ni se Linnea

Vi hade en rolig kväll och resten av helgen låg fokuset på att ha det bra!

2 comments / Add your comment below

    1. Tack, halsabandet har jag fått från Linnea 🙂 Hon har skadat sig i en motorcykel olycka och bränt sig riktig rejält på hennes fina ben stackaren!

Kommentera